Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: “Είχε βουίξει ο τόπος ότι είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, με παιδεραστικές τάσεις”

Με αφορμή τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Κλέων Γρηγοριάδης μίλησε στο ραδιόφωνο του Real και τους Γιώργο Παγάνη και Αναστασία Γιάμαλη για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη και τις ευθύνες της Λίνας Μενδώνη.

«Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Έχει βουίξει ο τόπος! Δε λέω, ότι θα έπρεπε να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες. Λέω όμως ότι ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός δεν διαλέγει αυτόν από εκατοντάδες υποψήφιους, για να τον κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα» δήλωσε ο ηθοποιός και βουλευτής του κόμματος Μέρα25.

Και πρόσθεσε: «Και δεύτερο πρόβλημα είναι όταν πια υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων –απλά δεν έχει πάει κάποιος στον εισαγγελέα- στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν. Έλεγαν ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;».

Για την υπουργό Πολιτισμού σημείωσε, μεταξύ άλλων ότι: «Είναι δυνατόν η υπουργός Πολιτισμού μ’ αυτή την ευκαιρία να συγχέει την υποκριτική τέχνη με την απάτη και την εξαπάτηση».

Όλες οι δηλώσεις του Κλέωνα Γρηγοριάδη στο παρακάτω απόσπασμα:

Read More

And More