ΚLOSTI: Καλοκαιρινά δώρα με άρωμα Ελλάδας!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού: ένα βήμα πριν τις πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές ή την ξεκούραση που έχουμε όλοι ανάγκη! Το KLOSTI το ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπνέεται από τις ομορφιές της Ελλάδας μας προτείνει υπέροχες τσάντες με prints και γεωμετρικά μοτίβα που θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα μας και θα γίνουν αφορμή για τα πιο όμορφα καλοκαιρινά μας δώρα!

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να διαφέρει, αλλά εμείς του δίνουμε το χρώμα και την αισιοδοξία που του πρέπει! Το KLOSTI δημιούργησε την ωραιότερη καλοκαιρινή του συλλογή η οποία υπόσχεται να βάλει χρώμα και αισιοδοξία στη ζωή μας!

Για αρχή, στο ΚLOSTI θα βρεις υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες! Κρατιούνται εξίσου εύκολα στην πόλη και στην παραλία χάρη στα κομψά τους σχέδια και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων τους! Με πολυτελείς λεπτομέρειες όπως οι δερμάτινες χειρολαβές οι tote bags την ιδανική επιλογή για εμάς αλλά και για δώρο γενεθλίων ή γιορτής στις αγαπημένες μας φίλες!

Μας αρέσουν πολύ επίσης και τα ιδιαίτερα καπέλα: χειροποίητα, φτιαγμένα από μαλακό αλλά ανθεκτικό paperstraw, τα καπέλα συνδυάζονται με τις τσάντες και τις πετσέτες της συλλογής!

Πέρα από τις υπέροχες τσάντες, στο KLOSTI θα βρεις και εντυπωσιακά καλοκαιρινά κοσμήματα! Η σειρά Greek Goddess με τα επίχρυσα στοιχεία της εμπνέεται από την θεά Αφροδίτη και την ελληνική ομορφιά!

Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

Read More

And More