“Κόκκινο Νυφικό”: Το τηλεοπτικό του μέλλον στον Alpha κρέμεται από μία… κλωστή;

“Κόκκινο Νυφικό”… Πρόκειται για μία δουλειά που ήρθε στους δέκτες μας με… φόρα και η οποία – η αλήθεια είναι -, είχε όλα τα εχέγγυα που χρειάζονται για να τα πάει καλά.

Πρόκειται για μία δουλειά η οποία φέρει την υπογραφή του “χρυσού” τηλεοπτικού διδύμου Βάνας Δημητρίου και Ανδρέα Γεωργίου.

Όταν η γνωστή σεναριογράφος και ο αγαπημένος, νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης έδιναν στα μέσα του καλοκαιριού τα χέρια με τον Alpha, το deal τους με το κανάλι της Κάντζας, περιελάμβανε την παραγωγή δύο σειρών, όπως επίσης και μίας κινηματογραφικής ταινίας, η υλοποίηση της οποίας φυσικά, έχει αποφασιστεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Οι σειρές που ο Ανδρέας και η Βάνα παρουσίασαν στους ιθύνοντες του καναλιού και τις οποίες το κανάλι πίστεψε, ήταν το “Τατουάζ” και το “Κόκκινο Νυφικό”.

Φυσικά και το “Τατουάζ” ήταν το απόλυτο φαβορί, ήταν η σειρά από την οποία το κανάλι περίμενε πολλά και πολύ καλά έκανε, μιας και πήρε τελικά πολλά. Το “Τατουάζ” έκανε το ντεμπούτο του στους δέκτες μας και κατάφερε να μας παρασύρει με την πλημμυρισμένη από ένταση και μυστήριο πλοκή του. Το “Τατουάζ” ήρθε και κατάφερε να σαρώσει και στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Από την άλλη μεριά το “Κόκκινο Νυφικό” ήταν το… αουτσάιντερ που όλοι ήλπιζαν μήπως γίνει φαβορί! Ομως, δεν έγινε ποτέ… Η συγκεκριμένη τηλεοπτική πρόταση αποδείχθηκε πολύ… χλιαρή, γι ΄αυτό ήταν χλιαρή και η υποδοχή του κόσμου.

Κι επειδή τα στελέχη του Alpha έχει αποδειχθεί πολλάκις πως έχουν και… κριτήριο και… τηλεοπτικό ένστικτο, ναι μεν είπαν το “οκ” στο “Κόκκινο Νυφικό”, όμως, ενέκριναν αρχικά μόνο 12 επεισόδια και είπαν πως θα αποφάσιζαν το ποιό θα ήταν το επόμενο βήμα τους, από τις γιορτές και μετά κι αφού πρώτα είχε μιλήσει το… ραβασάκι της Nielsen.

Έτσι, από την στιγμή που τα τηλεοπτικά μαντάτα βγήκαν και δεν είναι θετικά και ενθαρρυντικά, όχι η σειρά δεν κόβεται όπως διαβάζω δεξιά κι αριστερά.

Η σειρά θα ολοκληρώσει κανονικά τον κύκλο των πρώτων 12 επεισοδίων και απ ΄ότι μαθαίνω προσανατολίζονται εκεί στην Κάντζα να μην της ανάψουν το “πράσινο φως” για να βρίσκεται κοντά μας και στο β΄ μισό της τρέχουσας σεζόν.

Όμως, η τηλεοπτική ιστορία θα ειπωθεί κανονικά και δεν θα πέσει αυλαία, χωρίς να έχει γραφτεί φινάλε!

Read More

And More