Κολάζει την Κέρκυρα η κόρη του Ζάεφ

Στην Ελλάδα περνά το φετινό καλοκαίρι η κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων Αλεξάνδρα Ζάεβα, που αποδεικνύει με φωτογραφικά «ντοκουμέντα» την αγάπη της για τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσές αμμουδιές της χώρας μας. Η 23χρονη  απαρνήθηκε προσωρινά τις εντυπωσιακές παραλίες της Χαλκιδικής που συνηθίζει να επισκέπτεται και «ψήφισε» Κέρκυρα.  Δεν παρέλειψε μάλιστα στην τελευταία απόδρασή της σε ελληνικό έδαφος να ανεβάσει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της με μαγιό και φόντο το Ιόνιο.

Η κόρη του Σκοπιανού προέδρου επισκέφθηκε μία τις πιο διάσημες γωνιές του νησιού και κολύμπησε στο Πόρτο Τιμόνι, κοντά στο χωριό Αφιώνας, ενώ στη συνέχεια ανηφόρισε προς το βορειότερο σημείο του νησιού, το Ακρωτήρι Δράστης, μετά το χωριό Περουλάδες.

Η καλλονή από τη γειτονική χώρα δεν έφτασε μόνη στο νησί των Φαιάκων, αλλά είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της Ιβάν Προντάνοφ, που φέρεται ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια και του Ζόραν Ζάεφ. Οι δυο τους είχαν δώσει το «παρών» και στη Χαλκιδική στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με την Espresso, όπου διέμεναν σε υπερπολυτελές θέρετρο.

Νωρίτερα την Αλεξάνδρα είχαν συναντήσει στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και οι γονείς της, με τον πρόεδρο των Σκοπίων να καταφθάνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Read More

And More