Κομψές παρουσίες στην γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο! Φωτογραφίες

Σε εγκάρδιο αλλά και συναινετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, η δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την 45η Επετείου Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου. Χαρακτηριστικό του όμορφου κλίματος που επικράτησε στη φετινή δεξίωση ήταν το γεγονός ότι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς στο κιόσκι του κήπου για το καθιερωμένο κοκτέιλ διήρκεσε περισσότερο από 45 λεπτά.

Στην επετειακή εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά, ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και συγγενείς αποθανόντων αντιστασιακών, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν γι’ ακόμη μια φορά οι γυναίκες της Βουλής, με τις σικ και κομψές στιλιστικές τους επιλογές! Η Νόνη Δούνια, η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Φώφη Γεννηματά και η Νίκη Κεραμέως ήταν μερικές από τις δυναμικές γυναίκες που δεν πέρασαν απαρατήρητες…

Δες φωτογραφίες:

Σοφία Ζαχαράκη-Γιώργος Πατούλης-Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως

Νόνη Δούνια

Δόμνα Μιχαηλίδου

Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Κατερίνα Μονογυιού

Έλλη Στάη

Κυριάκος Μητσοτάκης

Όλγα Γεροβασίλη-Αλέξης Τσίπρας

Φώφη Γεννηματά

Φώτης Γεωργιτσόπουλος-Νίνα Κασιμάτη

Βασίλης Κικίλιας

Κατερίνα Μονογυιού

Θεοδώρα Τζάκρη

Φωτογραφίες: NDP

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More