Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία συμφιλίωσης με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη

Τέλος στην κόντρα τους φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν η Κόνι Μεταξά με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. 

Η γνωστή Influencer το προηγούμενο διάστημα είχε κάνει ένα ξέσπασμα εναντίον των δημοσιογράφων μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram εξαιτίας κάποιων σχολίων που είχαν κάνει στην εκπομπή τους για εκείνη. Συγκεκριμένα η δυο δημοσιογράφοι με χιουμοριστική διάθεση είχαν αναφερθεί στην διατροφή που ακολουθεί η Κόνι Μεταξά με την ίδια να ενοχλείται ιδιαίτερα και να απαντά λέγοντας: 

“Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους ότι οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν για αυτό τρώνε από πακετάκια. Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Επίσης αν ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη διατροφή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω”. (δες εδώ τι ακριβώς είχε συμβεί)

Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν και οι τρεις τους τα έχουν πλέον βρει. Μάλιστα συναντήθηκαν στα MAD VMA 2021 και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με την Κόνι Μεταξά να δημοσιεύει τη φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram σχολιάζοντας: “Tα βρήκαμε”.

Read More

And More