Κόνι Μεταξά – Απαντά στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη: “Να σε κοροϊδεύουν αυτοί που…”

Το δημόσιο ξέσπασμα που έκανε η Κόνι Μεταξά για το μπούλιγνκ που δέχτηκε στο Instagram, με αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί αυτή την περίοδο κατάφερε να γίνει γρήγορα viral. Σήμερα μάλιστα σχολιάστηκε και από πολλές εκπομπές, ενώ η ίδια μίλησε στο Πρωινό προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. (δες εδώ όσα είπε η Κόνι Μεταξά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1)

Λίγα ωστόσο λεπτά πριν από αυτή της την εμφάνιση, η νεαρή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στα stories της αρκετά ενοχλημένη με τον τρόπο που άλλη εκπομπή αντιμετώπισε το θέμα.

“Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους ότι οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν για αυτό τρώνε από πακετάκια. Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Επίσης αν ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη διατροφή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω. Σε πληροφορώ ότι είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει. Αλλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying” ακούγεται να λέει στο βίντεό της η Κόνι Μεταξά.

Ποια ήταν όμως τα σχόλια που ενόχλησαν τόσο πολύ την Κόνι Μεταξά; 

Το βίντεο με το ξέσπασμά της προβλήθηκε στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Μega” και οι δυο παρουσιαστές Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη έκαναν χιούμορ προσπαθώντας να εξηγήσουν την αντίδρασή της.

Ι.Χ: “Γιατί ρε παιδί μου τόσο πολύ, τόσο πολύ την πειράξανε τα σχόλια; Αν την πειράζουν τόσο πολύ τα σχόλια αυτή που είναι των social… Γιατί θυμώνει;” 

A.B: “Πάντως ξεκαθάρισε ότι το τρώει όλο το κοτόπουλο με το ρύζι”

Ι.Χ: “Το πακεταρισμένο”

Α,Β: “Ρε Κόνι συγγνώμη όλο σε πακετάκια τρως;”

I.X¨”E τι να κάνει, να μαγειρεύει; Οι influencers δε προλαβαίνουν να μαγειρέψουν”.

Read More

And More