Κόνι Μεταξά: Η στιγμή που δάκρυσε στον δεύτερο γάμο της – Φωτογραφίες TLIFE

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Μάριο Καπότση και την Κόνι Μεταξά αφού μετά από τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες από τον θρησκευτικό τους γάμο)

Το ζευγάρι έχοντας 6 κουμπάρους και 200 καλεσμένους, πραγματοποίησε πρώτα τον θρησκευτικό του γάμο στον Άγιος Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα της Κρήτης με το χαμόγελο ευτυχίας να μη σβήνει λεπτό από το πρόσωπό τους. (δες εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα μετά τον θρησκευτικό τους γάμο)

Στη συνέχεια, όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στην παραλία, σε ένα γνωστό beach bar της περιοχής όπου θα πραγματοποιηθεί το γαμήλιο πάρτι. (δες εικόνες από το χώρο που θα γίνει το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού)

Εκεί, είχε στηθεί ένα ξεχωριστό σκηνικό που θύμιζε σκηνή αμερικάνικης ταινίας μιας και το ζευγάρι είχε ετοιμάσει και έναν δεύτερο γάμου στα πρότυπα της Αμερικής.(δες εδώ εικόνες από τον δεύτερο γάμο του ζευγαριού)

Αφού παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, ο Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά παρουσία όλων των φίλων τους αντάλλαξαν μερικά πολύ τρυφερά λόγια που αποδείκνυαν το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Αμέσως μετά, ο Μάριος Καπότσης έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα στην Κόνι Μεταξά και εκείνη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της αλλά και τα δάκρυά χαράς της. (δες εδώ το πρώτο φιλί που αντάλλαξε το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας)

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τη στιγμή που η Κόνι Μεταξά δάκρυσε στον δεύτερο γάμο της

 

 

Read More

And More