Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Όλα όσα έγιναν στο ξέφρενο γαμήλιο πάρτι – Πανταζής και Φουρέιρα προκάλεσαν πανικό

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στα Φαλάσαρνα της Κρήτης και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσίας των αγαπημένων τους προσώπων.

Ο πρώτος γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Άγιου Εφραίμ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στυλ ακριβώς πάνω στην παραλία! Η Κόνι Μεταξά έλαμπε κυριολεκτικά από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της, με τον Μάριο Καπότση να μη σταματά να θαυμάζει τη γυναίκα της ζωής του.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι σε beach bar στα Φαλάσαρνα, όπου το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους του. Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μπήκαν στον χώρο του πάρτι με μουσική υπόκρουση Red Hot Chilly Peppers, ενώ στη συνέχεια έκοψαν την γαμήλια τούρτα με το τραγούδι από τη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Τα Φιλαράκια.

 

 

Το πάρτι ξεκίνησε με αυτό που περίμεναν όλοι! Ο πατέρας της νύφης Λευτέρης Πανταζής ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε το γλέντι! Ο ΛΕΠΑ τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Ο Λευτέρης Πανταζής, περήφανος για την Κόνι Μεταξά, αφιέρωσε τα πιο ερωτικά του τραγούδια στο νεόνυμφο ζεύγος. Όπως ήταν επόμενο τα social media πλημμύρισαν με βίντεο από την εμφάνιση του ΛΕΠΑ στον γάμο της κόρης του.

Αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα – η οποία συνοδεύτηκε στον γάμο από τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία – ανέβηκε και εκείνη στη σκηνή και διασκέδασε τους καλεσμένους με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Η Κόνι Μεταξά δεν σταμάτησε να χορεύει, ζώντας την πιο όμορφη μέρα της ζωής της στο έπακρο!

 

Το πάρτι συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι, χορό και γέλια και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σίγουρα ένα βράδυ που θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Read More

And More