Κόνι Μεταξά: «Θα μου άρεσε να πάω στην Eurovision, αλλά δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν»

Κόνι Μεταξά: «Θα μου άρεσε να πάω στην Eurovision, αλλά δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν» | tlife.gr

Είναι πλέον επίσημο πως η Stefania θα είναι η εκπρόσωπός μας για την Eurovision 2020! Ένα νεαρό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι με καριέρα στην Ολλανδία, η οποία μάλιστα είχε συνεργαστεί με την Κόνι Μεταξά στα περσινά βραβεία MAD. Η εκρηκτική performer βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και εκμυστηρεύτηκε στην Σίσσυ Χρηστίδου ότι θα ήθελε να πάει και εκείνη στην Eurovision, ωστόσο δεν μπορεί να διαχειριστεί το θέμα που έχει με το άγχος.

«Μου αρέσει που είναι ένα φρέσκο κορίτσι, έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και στη σκηνή μου άρεσε που δουλέψαμε μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο δεν προλάβαμε να γνωριστούμε αλλά σαν εικόνα μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή της. Είναι πολύ φρέσκο και είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία φωνή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά για την επιλογή της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει η Stefania την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Θα τολμούσε, όμως, η ίδια να συμμετάσχει στο μέλλον στον διαγωνισμό και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας; «Δεν ξέρω… Γενικά δεν είμαι πάρα πολύ καλή στο να χειρίζομαι το άγχος μου στη σκηνή. Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα οπότε δεν ξέρω υπό αυτές τις συνθήκες αν θα αισθανόμουν πιο άνετα. Θα μου άρεσε αλλά δεν ξέρω πως θα το χειριζόμουν όλο αυτό. Θα μου άρεσε πάρα πολύ απλά θα έκανα πάρα πολύ πρόβα» απάντησε με ειλικρίνεια η νεαρή τραγουδίστρια.

READ more