Κωνσταντίνα Φλώρου: Η πρώτη βραδινή έξοδος μετά την αποχώρησή της από το GNTM! [pics]

Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Κωνσταντίνα Φλώρου επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της, αφήνοντας οριστικά πίσω το reality μόδας του STAR. Μπορεί να μην τα κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, όπως ονειρευόταν, ωστόσο, το μέλλον της τον χώρο της μόδας σίγουρα διαγράφεται λαμπρό.

Πλέον, η νεαρή καλλονή με τα γαλάζια μάτια βρίσκεται ξανά κοντά στην οικογένειά της και τους ανθρώπου που αγαπά, προσπαθώντας να αναπληρώσει όλο τον χαμένο χρόνο. Μάλιστα, έχει επιστρέψει για τα καλά και στα social media, με την μία ανάρτηση που κάνει να διαδέχεται την άλλη ειδικά στο Instagram.

Πρόσφατα, η όμορφη Κωνσταντίνα πραγματοποίησε την πρώτη της βραδινή εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το GNTM. Αποδεχόμενη το κάλεσμα του Pr manager Νεκτάριου Σκαμνάκη, έδωσε το “παρών” σε εστιατόριο που βρίσκεται στο roof top γνωστού ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού και δείπνησε μαζί με την παρέα της.

Εκεί, μάλιστα, συνάντησε και κάποιες γνώριμές της από το reality μόδας. Ο λόγος για την Κατερίνα Πεφτίτση και την Νίνα Τζιβανίδου, με τις οποίες πόζαρε μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Με το total black look της, η Κωνσταντίνα έκλεψε τις εντυπώσεις!

Read More

And More