Κωνσταντίνα: Ξεκαθαρίζει τον λόγο αποχώρησής της από το σχήμα με την Σαμπρίνα – «Είναι θέμα αισθητικής»

Λίγες μέρες αφού ξεκίνησαν εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα, η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα «τίναξε» το σχήμα με την Σαμπρίνα και αποχώρησε από το κέντρο διασκέδασης. Το ρεπορτάζ μάλιστα ήθελε την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει θέμα με την αφίσα του σχήματος…

Η Κωνσταντίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για την απρόσμενη αντίδρασή της και άφησε αιχμές. Όπως αποκάλυψε και η Σαμπρίνα το σχήμα θα συνεχιστεί κανονικά καθώς ό,τι θέματα προέκυψαν πλέον έχουν λυθεί.

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα.

Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται! Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν» αποκάλυψε η Κωνσταντίνα. 

Read More

And More