Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αναπολεί τις στιγμές της στο Survivor 2! [pics]

Πριν από περίπου δύο χρόνια αυτή την περίοδο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor 1, προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της και φυσικά να ζήσει αυτή την εμπειρία που θα θυμάται για μια ζωή! Η ξανθιά παρουσιάστρια κατάφερε να μείνει στο reality επιβίωσης δύο μήνες και να βγεις από εκεί πιο αδυνατισμένη και πιο μαυρισμένη από ποτέ. Μπορεί από τότε να έχουν αλλάξει πολλά, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συχνά αναπολεί αυτές τις στιγμές.

Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δύο φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παραμονής της μέσα στο παιχνίδι. Όπως θα δεις, τα κορίτσια των διάσημων, Κατερίνα Δαλάκα, Όλγα Φαρμάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκονται στο νησί της ομάδας τους και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές πριν από τη μάχη. Έχοντας τα μαλλιά της κότσο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η εικόνα του τότε δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του σήμερα.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Φαρμάκη σε μία από τις χαλαρές στιγμές τους μέσα στο παιχνίδι.

Read More

And More