Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στη γενέτειρά της! [pics]

Στη γενέτειρά της ενόψει των εκλογών βρέθηκε αυτές τις μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή Ροδίτισσα παρουσιάστρια που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της βρέθηκε στο πατρικό της για να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές και να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η αλήθεια είναι πως η queen Dina κάνει εδώ και αρκετό καιρό τις βουτιές της στα γαλανά νερά του Αιγαίου, μιας και αρχικά επισκέφτηκε την κοσμοπολίτικη Μύκονο και έπειτα βρέθηκε στην ήρεμη Πάτμο. Ωστόσο, μια στάση στο νησί της ήταν σίγουρα στα σχέδιά της, αλλά ενόψει εκλογών… επισπεύστηκε. Έτσι, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο πατρικό της, όπου την περίμενε η μητέρα της με σπιτικό φαγητό.

Η κυρία Πόπη (που στις δημοτικές εκλογές κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος) της ετοίμασε τα αγαπημένα της γεμιστά και την περίμενε με ανυπομονησία για να πάνε να ψηφίσουν και να κάνουν τις βόλτες τους στο νησί.

Ιδιαίτερα χαρούμενη η Κωνσταντίνα δεν σταμάτησε να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες  από τη γενέτειρά της και να μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βόλτες στο νησί

Το σπιτικό φαγητό που της ετοίμασε η μητέρα της

Επιστροφή στο σχολέιο λόγω εκλογών

 

NEW YORK, NY – DECEMBER 31: Mariah Carey performs during the New Year’s Eve Countdown at Times Square on December 31, 2016 in New York City. (Photo by Eugene Gologursky/Getty Images for TOSHIBA CORPORATION) 

Read More

And More