Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εγκυμοσύνη και οι φορές που προσπάθησε να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλιά

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος!

Από το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού υπήρξε έντονη φημολογία για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, με την ίδια ωστόσο να μην απαντά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι νέες φωτογραφίες της παρουσιάστριας από το κέντρο της Αθήνας επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αφού σύμφωνα με το περιοδικό HELLO η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Όλες οι φορές που προσπάθησε να κρύψει την κοιλίτσα της

Μπορεί η ίδια να μην ανακοίνωσε επισήμως μέχρι στιγμής την εγκυμοσύνη της, ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι εδώ και καιρό έκαναν σχετικά σχόλια, ενώ έστελναν τις ευχές τους, κάτω από τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Η ίδια εξάλλου το φετινό καλοκαίρι έκανε ολιγοήμερες αποδράσεις, καθώς ήθελε να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στις αρχές Ιουνίου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έκτοτε η ίδια σε κάθε της νέα φωτογραφία απέφευγε να δείξει την κοιλιά της, άλλοτε με έξυπνες πόζες και άλλοτε φορώντας αέρινα t-shirt και φορέματα.

Με αέρινο φόρεμα στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Στις διακοπές της κρατώντας το βιβλίο της μπροστά ακριβώς από την κοιλιά της

Χαμογελαστή και με πλάτη στον φωτογραφικό φακό

Σε πρόσφατη βραδινή έξοδο περικυκλωμένη από την διακόσμηση του τραπεζιού

Με ολόσωμο μαγιό στην παραλία κρατώντας το βιβλίο της

Γυρίζοντας πλάτη στον φωτογραφικό φακό

Σε βραδινή έξοδο με αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα

 

Οι πρόσφατες φωτογραφίες στο instagram όπου είδαμε για πρώτη φορά την κοιλίτσα της να ξεχωρίζει:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Ένας αθόρυβος έρωτας

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια! Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μετρούν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, καθώς δεν επιθυμούν να μοιράζονται λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής με τα media.

Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αναφερθεί στην καθημερινότητα δίπλα στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Στην πρώτη καραντίνα μπήκα στην κουζίνα και εγκαινίασα τις ηλεκτρικές μου συσκευές. Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, μαγειρεύω πολύ καλά πλέον. Μαγειρεύω στον Βασίλη, προσέχουμε, είναι κοντά δυο χρόνια πια και με το μαγείρεμα και τον Βασίλη», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία την περσινή σεζόν παρουσίαζε το Κάτι Ξαναψήνεται στον ΣΚΑΙ.

Όλο αυτό το διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αποφασίσει να κρατά την εγκυμοσύνη της μακριά από τα media, μιλώντας για τα ευχάριστα νέα της ζωής της σε ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον!

Δες επίσης:  Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου – «Μήπως περιμένει δίδυμα; Εγώ τους γνώρισα με τον Βασίλη»

Read More

And More