Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ανάρτηση από τον Παρνασσό μετά το “κράξιμο” για το ταξίδι της εν μέσω πανδημίας

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε μαγικές μέρες στον Παρνασσό μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.  Η παρουσιάστρια, μοιράστηκε με τους followers της, όμορφες στιγμές από το γεμάτο ροδοπέταλα δωμάτιο του ξενοδοχείου της και την εσωτερική πισίνα, δείχνοντας πόσο όμορφα περνά με τον αγαπημένο της.

Όπως φαίνεται όμως αυτή η απόδρασή της εν μέσω καραντίνας της βγήκε όπως λέμε “ξινή”!

Οι δημοσιεύσεις αυτές προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις από πολλούς followers οι οποίοι έκαναν έντονα αρνητικά σχόλια λέγοντας πως ενώ όλοι βρίσκονται σε lockdown, εκείνη προκαλεί πηγαίνοντας ταξίδια που τυπικά δεν επιτρέπονται.  Η Κωνσταντίνα, μετά το τσουνάμι των αρνητικών σχολίων, έκλεισε τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της ενώ δέχθηκε κριτική και από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Happy Day αλλά και το Pop Up.

Παρ΄ όλα αυτά την επόμενη μέρα η Κωνσταντίνα ανάρτησε και άλλες φωτογραφίες από τον Παρνασσό κάνοντας και διαγωνισμό, κάτι που έκανε ξανά κάποιους από τους ακολούθους της έξαλλους. Κάποιοι μάλιστα συνέχισαν να σχολιάζουν αρνητικά και να τη ρωτούν αν θα σβήσει ξανά τα σχόλιά τους

Read More

And More