Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρωινή βόλτα στα νότια προάστια και το delivery φαγητού από διάσημη φίλη της! [pics]

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη.  Την ώρα που ο φονικός ιός μαστίζει την υφήλιο, η καμπάνια με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», με την οποία επιχειρείται να μειωθεί η εξάπλωσή του έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και Έλληνες celebrities, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας καταλάβει καλά ότι η μάχη απέναντι στον κορονοϊό πρέπει να είναι συλλογική, έχει λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία της και βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της. Η ξανθιά παρουσιάστρια βγαίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για να κάνει βόλτα την αγαπημένη της σκυλίτσα, την Μιζού, ενώ μέσα από το Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της στην… καραντίνα.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, έχοντας αγκαλιά την τετράποδη φίλη της, η Κωνσταντίνα πραγματοποίησε έναν περίπατο στα νότια προάστια, με sexy casual look. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε μια ατημέλητη κοτσίδα, απόλαυσε την ηλιόλουστη μέρα, ενώ στη συνέχεια πέρασε από το σπίτι της καλής της φίλης Γωγώς Φαρμάκη, η οποία της έκανε… delivery το φαγητό που μαγείρεψε. Χωρίς να κατεβεί από το αυτοκίνητό της, η Queen Dina πήρα το τάπερ με το σπανακόρυζο και, αφού την ευχαρίστησε, έφυγε γρήγορα για το σπίτι της.

Read More

And More