Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με την μικρότερη αδελφή της, Κατερίνα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, σε μια πρωινή έξοδο παρέα με την αδελφή της, Κατερίνα

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε τις νέες αγορές για την εορταστική περίοδο, περνώντας αρκετό χρόνο με την μικρότερη αδελφή της η οποία ζει μόνιμα στη Ρόδο, ενώ κάνει συχνές επισκέψεις στην Αθήνα.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα φετινά Χριστούγεννα τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η οικογένειά της. Η ίδια εξάλλου περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της δίπλα στον γιο της, Βλάσση ο οποίος σύντομα γίνεται ενός έτους.

Μέσα από τις συνεντεύξεις της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μιλήσει για τις επιπλοκές που είχε στην εγκυμοσύνη της, αλλά και τα κιλά που πήρε.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια η οποία έχει επανέλθει στο βάρος της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το νέο έτος δίπλα στην οικογένειά της, ενώ τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Στην προετοιμασία των γιορτών, η παρουσιάστρια βγήκε στα καταστήματα παρέα με την αδελφή της, Κατερίνα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More