Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια πραγματική… Queen στην πασαρέλα, ντυμένη νύφη! Φωτογραφίες

Το Yes I Do Catwalk επέστρεψε για 5η χρονιά. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Φέτος, το Yes I Do Catwalk “έκλεψε” κάτι από την πολυτέλεια, τη χλιδή και την υπερβολή των θρυλικών πάρτι του Great Gatsby. Άφθονη σαμπάνια, εντυπωσιακά θεάματα, celebrities σε απροσδόκητες performances και ο uplifting ρυθμός της τζαζ μουσικής μετέδωσαν το glamour μιας αξέχαστης εποχής.

13 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ένωσαν τις δυνάμεις τους με 60 καταξιωμένους Έλληνες celebrities σε ένα catwalk-παράσταση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια.

Μεταξύ άλλων, στην πασαρέλα είδαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ξανθιά παρουσιάστριας εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια άκρως εντυπωσιακή λευκή δημιουργία της σχεδιάστριας Irene Angelopoulos και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η “Queen Dina” -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- έλαμπε από ομορφιά μέσα στο νυφικό της και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από όσους έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More