Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι τελευταίες βόλτες στη Βουλιαγμένη πριν τη λήξη της καραντίνας! Φωτογραφίες

Οι μέρες της καραντίνας που φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους και όλοι ανυπομονούμε για την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει πολύ, τόσο που αν είχαμε ξαπλώστρα θα βγαίναμε στο μπαλκόνι για ηλιοθεραπεία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία στηρίζει την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο, παραμένει για λίγο ακόμα κλεισμένη στο σπίτι και επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω τηλεφώνου, ενώ με τους θαυμαστές της από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις και βγαίνει έξω μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, όπως για να γυμναστεί στη φύση ή κάνει βόλτα τον αγαπημένο της τετράποδο φίλο, Μιζού.

Μία τέτοια έξοδο έκανε πρόσφατα η Κωνσταντίνα, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό. Φορώντας τα αθλητικά της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της ατημέλητα, απόλαυσε έναν χαλαρό περίπατο στη Βουλιαγμένη παρέα με έναν καλό της φίλο και φυσικά το χαριτωμένο σκυλάκι της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More