Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

Μετά από μια μεγάλη περίοδο δημοσιευμάτων περί εγκυμοσύνης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες για την ευχάριστη είδηση, δημοσιεύοντας στο instagram τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά.

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την εγκυμοσύνη της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της εγκυμοσύνης της

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι εν αναμονή του πελαργού, σε ένα από τα καταστήματα που διατηρεί ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως εγκυμονούσα επιλέγοντας μίνι φόρεμα.

Το ζευγάρι λίγες εβδομάδες μετά απασχόλησε και πάλι τα media με τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο, Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Έκτοτε, η παρουσιάστρια έχοντας κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, ξεκίνησε τις πιο καθημερινές της εμφανίσεις, είτε στο κέντρο της Αθήνας για τις νέες της αγορές, είτε σε βραδινές εξόδους με τον σύζυγό της.

5/11/22 Άγιος Δημήτριος Λουμπαρδιάρης

20-10-2022 Αθήνα.Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

02-11-2022 Αθήνα.Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

02-11-2022 Αθήνα.Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

2-11-22: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη

22-09-2022 Αθήνα.Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα λίγο πριν γίνει μητέρα

Η παρουσιάστρια μπήκε από νωρίς σε χριστουγεννιάτικο mood ξεκινώντας με την διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως παντρεμένη, δίπλα στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγο πριν γίνουν γονείς.

«Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα.. Αγαπάει την οικογένεια… Ό,τι έλεγε το εννοούσε… Μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το πρώτο διάστημα μιλήσαμε για πάρα πολλά. Με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό… Μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει», ανέφερε πρόσφατα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της.

Φωτογραφίες: Instagram/ NDP

Read More

And More