Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στόλισε για τις γιορτές με το πιο γλυκό πλάσμα στο πλευρό της!

«It’s the most beautiful time of the year» και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στόλισε το σπίτι για τις γιορτές και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον… εντυπωσιακό! Η γνωστή παρουσιάστρια κάλεσε στο σπίτι τις φίλες της και στόλισε για τα Χριστούγεννα και φυσικά κοντά τους βρέθηκε και ένας ξεχωριστός καλεσμένος. Ο λόγος για το βαφτιστήρι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που συμμετείχε στο γιορτινό στολισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η μικρή μπέμπα της καλής της φίλης, που γεννήθηκε πριν λίγο καιρό και αναμένεται να γίνει η πνευματική κόρη της, είναι πια η μεγάλη αδυναμία της Κωνσταντίνας και όχι άδικα. Το γλυκό κοριτσάκι που δεν σταματά να χαμογελά στην διάσημη μέλλουσα νονά της ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη χθεσινή συνάντηση των κοριτσιών στο σπίτι της Κωνσταντίνας.

Φυσικά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της παρουσιάστρια ήταν εντυπωσιακό, όπως και το υπόλοιπο στολισμένο σπίτι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιά με την μικρή μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Είσαι το ωραιότερο δώρο για μένα! Εύχομαι σε όλους να νιώσετε αυτή τη ζεστασιά φέτος τις γιορτές και να πλημμυρίζει η αγάπη τις καρδιές σας. Merry Christmas!».

Το σπίτι “ντύθηκε” στα γιορτινά!

 

Read More

And More