Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σύσσωμη η εγχώρια showbiz της εύχεται για την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε επιτέλους τα χαρμόσυνα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι για πρώτη φορά έγκυος, ένα γεγονός που επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, οι πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά κυκλοφόρησαν και η ίδια αποφάσισε χθες – ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας – να επιβεβαιώσει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της» έγραψε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz! Φίλοι, καλλιτέχνες και παρουσιάστριες ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια τα καλύτερα για την εγκυμοσύνη της.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναταλία Γερμανού, η Λάουρα Νάργες, η Χριστίνα Κοντοβά,  κ.α.

 

 

 

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και το πρώτο τους παιδί θα επισφραγίσει τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Read More

And More