Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα επαγγελματικά της σχέδια και οι βόλτες της στα Νότια Προάστια [pics]

Είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι απόψεις για το πρόσωπό της διίστανται, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Μετά την τηλεοπτική της αποχή, και τη συμμετοχή της στο Survivor, η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στους δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έναν ρόλο που όπως η ίδια υποστηρίζει της ταιριάζει πολύ.

Η δουλειά της είναι η μεγάλη της αγάπη και ο ρόλος της στο “My Style Rocks” την έχει ανανεώσει. Η Κωνσταντίνα κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της, καθώς όπως η ίδια δήλωσε πριν λίγο καιρό, έχει αναθεωρήσει για πολλές από τις πράξεις που έκανε στο παρελθόν και τη σημάδεψαν. Τώρα βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της και η ισορροπία έχει επιστρέψει στη ζωή της.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, όταν δεν ασχολείται με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προτιμά να κάνει τις βόλτες της στα νότια προάστια, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και πίνοντας καφέ στα αγαπημένα της στέκια με φίλους. Παράλληλα, φροντίζει όσο μπορεί, να γυμνάζεται και ένας από τους τρόπους που αγαπά να το κάνει είναι το περπάτημα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γυμναστικής χαλαρώνει και αναζωογονεί την Κωνσταντίνα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την οικοδέσποινα του “My Style Rocks”  στην Γλυφάδα με sport, total black look να απολαμβάνει με μουσική τη βόλτα της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More