Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Της λείπουν οι βουτιές στο νησί της!

Μακριά από το νησί της, την όμορφη Ρόδο την κρατούν τα τελευταία χρόνια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό της έχει στοιχίσει λίγο. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που με κάθε ευκαιρία «θα πετάξει» για το νησί της για να δει την οικογένειά της και να απολαύσει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα μέρη που μεγάλωσε.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον τόπο της και δεν υπάρχει καλοκαίρι που να μην τον επισκέπτεται έστω και για λίγες μέρες, για τις καλοκαιρινές βουτιές της.

Ωστόσο, η επιστροφή της στην Αθήνα είναι πάντα δύσκολη, με την Κωνσταντίνα να αναπολεί τις όμορφες στιγμές πλάι στο κύμα.Έτσι και σήμερα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «ταξίδεψε» νοερά στο νησί της με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Από αυτά τα ωραία, τα απλά, τα μικρά καθημερινά, που μπορεί να έχουν περάσει μέρες, αλλά όταν τα βλέπεις είναι σαν τώρα και μπορεί να τα έζησες πριν από λίγο, αλλά σου λείπουν πάντα. Και ας είναι Δευτέρα και ας μην μας βρίσκει στην παραλία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More