Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο μήνυμά της μετά το τέλος του My Style Rocks! [pic]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το πρώτο μήνυμά της μετά το τέλος του My Style Rocks! [pic] | tlife.gr

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Σεπτεμβρίου 2018, όταν ο δεύτερος κύκλος του My Style Rocks έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Το βράδυ της Παρασκευής, σχεδόν πέντε μήνες μετά, έπεσε η αυλαία του show με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, η οποία δεν ήταν άλλη από την Φωτεινή Τράκα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στην παρουσίαση και λάτρεψε το συγκεκριμένο project, ενώ το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό, η παρουσιάστρια του My Style Rocks έστειλε το δικό της μήνυμα, ευχαριστώντας όλους όσους τη βοήθησαν, τους κριτές και φυσικά την παραγωγή: «Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μια συνεργασία τρομερή. Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα.. και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι..
Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ».

READ more