Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Full in love! Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περιμένουν το πρώτο τους παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά ενώ οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται με πολιτικό γάμο μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Το ερωτευμένο ζευγάρι που σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδάκι, το βράδυ της Τετάρτης 14/9, πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον αγαπημένο της στο opening party του εστιατορίου του επιχειρηματία στην Γλυφάδα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, τον οποίο στηρίζει σε κάθε του νέο επαγγελματικό εγχείρημα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;” Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ.

Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο», πρόσθεσε η μέλλουσα μανούλα.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Στην ίδια εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε και η Σάσα Σταμάτη, η οποία επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες στο πλευρό της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο λέγοντας: «Μια φορά ρεπόρτερ, για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο. Θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Είναι αγοράκι».

Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την ημέρα που ανακοίνωσε πως θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά, έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media και καθημερινά μοιράζεται διάφορα πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βράδυ της Πέμπτης 15/9 μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την λαμπερή εμφάνισή της στο opening party του εστιατορίου του συντρόφου της και αυτό που προσέξαμε αυτή τη φορά, ήταν το άκρως εντυπωσιακό και αστραφτερό μονόπετρό της.

Το ρομαντικό καλοκαίρι λίγο πριν υποδεχτούν το μωράκι τους

Οι υποχρεώσεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες ήταν αρκετές, καθώς πρόσφατα το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι, αφού πλέον θα είναι τρείς.

Οι δυο τους ωστόσο, κάθε φορά που ο χρόνος τους, τους το επέτρεπε έκαναν μικρές αποδράσεις σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μοιράζεται ελάχιστα στιγμιότυπα από τις στιγμές τους.

To love story του ζευγαριού

Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια, ωστόσο οι δυο τους πριν από δύο χρόνια «ξανασυστήθκαν από την αρχή».

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και από την αρχή της σχέσης τους φαινόταν πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Οι δυο τους πέρασαν πολύ γρήγορα στη συγκατοίκηση, αφού κατάλαβαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ότι είναι πλασμένοι ότι είναι ο ένας για τον άλλο ενώ τους άρεσε να περνούν πολύ χρόνο μαζί. 

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα, όπως το καλό φαγητό, τα ταξίδια και τον αθλητισμό. Ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε πολλά κοσμικές εξόδους στην Αθήνα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που παίζουν μαζί τένις, κάνουν ποδήλατο, μποξ και άλλα πολλά.

Read More

And More