Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι λατρεύουν τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, έδωσαν το παρών το βράδυ της περασμένης Κυριακής 8 Μαρτίου για άλλη μια φορά, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας.
Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, μετρούν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους, τον δυο ετών, Βλάσση και τον δέκα μηνών, Βασίλη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της, παράλληλα όμως φροντίζει να κάνει και άλλα πράγματα που την ευχαριστούν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και βγήκε να διασκεδάσει στους αγαπημένους του καλλιτέχνες.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απόλαυσαν τον Ρέμο και τον Μάστορα από τα πρώτα τραπέζια!
Δες όλες τις φωτογραφίες:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια σε παλαιότερες δηλώσεις της για τον γάμο της είχε αναφέρει:«Ποτέ δεν είναι 24 ώρες το 24ωρο έτσι τα πράγματα, σε καμία σχέση, σε κανέναν γάμο. Αυτό είναι υγιές. Ο καθένας θα πει την άποψή του. Καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία στο τέλος. Οδηγηθήκαμε σε αυτό που είμαστε σήμερα. Δεν ξέρω αν είπα κάτι εκείνη την ώρα. Ταιριάζαμε, περνάγαμε καλά, βγήκαν όλα αβίαστα. Είχε τύχει να φάμε, πήγαινα στα μαγαζιά του ως πελάτισσα. Ήταν και λίγο… ζωηρούλης, αλλά όχι ότι θα είχαμε πει και πολλές κουβέντες.
Με εκνευρίζει που είναι λίγο της τελευταίας στιγμής. Είναι να πάμε κάπου, χθες είχαμε να πάμε σε μια βάπτιση στις 18:30. Δουλεύει πάρα πολύ, νύχτα μέρα, όπου και να είμαστε για διακοπές. Και γύρισε στις 18:00 από ένα διοικητικό συμβούλιο με την ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, άργησε και είχαμε και 45 λεπτά δρόμο», είχε αποκαλύψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον γάμο τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο με πολιτικό γάμο στις 2 Οκτωβρίου 2022. Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο, με μόλις δέκα καλεσμένους, στο δημαρχείο της Βούλας‑Βάρης‑Βουλιαγμένης.
Ένα χρόνο μετά το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον Βλάσση και ένα χρόνο αργότερα, υποδέχτηκε και τον δεύτερο γιο του, Βασίλη.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επίσκεψη της παρουσιάστριας στα γραφεία του ΣΚΑΪ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappIT, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εθεάθη τις προηγούμενες εβδομάδες στο Φάληρο, με το οποίο διατηρεί επικοινωνία όλο το διάστημα απουσίας της από την τηλεόραση.
Το «My Style Rocks», ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα fashion reality της ελληνικής τηλεόρασης, έχει αφήσει το αποτύπωμά του στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στο παρελθόν και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ θεωρούν ότι ο κύκλος με την Σπυροπούλου παρουσιάστρια ήταν επιτυχημένος.
Η ενδεχόμενη επαναφορά του project εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική για ενίσχυση της ψυχαγωγικής του ζώνης με formats που έχουν ήδη δοκιμαστεί, μετά από μία σεζόν που η απογευματινή ζώνη του καναλιού δοκιμάστηκε…
Φωτογραφίες: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






