Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τι θα γίνει με τον γάμο τους

Την εγκυμοσύνη της επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Πέμπτης 8/9 μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί οι φήμες να είχαν κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να κρατήσει αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να νιώσει έτοιμη η ίδια για την ανακοίνωση.

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται».

Οι ευχάριστες ειδήσεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Νίκης Κώτσου η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο γάμος φαίνεται πως θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων, ενώ παράλληλα θα ετοιμάζονται για να υποδεχθούν το αγγελούδι τους.

Η λαμπερή παρουσιάστρια πρόκειται να γίνει μητέρα κοντά στα Χριστούγεννα και όλα μέχρι τότε προγραμματίζονται με γνώμονα αυτό.

Το μαγικό καλοκαίρι τους λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

 

Μπορεί η ίδια να μην είχε ανακοινώσει επισήμως μέχρι στιγμής την εγκυμοσύνη της, ωστόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι εδώ και καιρό έκαναν σχετικά σχόλια, ενώ έστελναν τις ευχές τους, κάτω από τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Η ίδια εξάλλου το φετινό καλοκαίρι έκανε ολιγοήμερες αποδράσεις, καθώς ήθελε να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μερικά από τα νησιά που επισκέφθηκαν ήταν η Ίος, η Νάξος, η Ρόδος, η Αστυπάλαια και η Αίγινα. Η ίδια ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με τις αναρτήσεις, καθώς δεν ήθελε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνης της από τους πρώτους μήνες.

Read More

And More