Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με… ανανεωμένο και chic look! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην βρίσκεται αυτή τη σεζόν σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, όμως καταπιάνεται με άλλα πράγματα που αγαπά και την χαροποιούν πολύ! Η ξανθιά παρουσιάστρια μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου του “My Style Rocks” τον περασμένο Φεβρουάριο, έχει δεχθεί διάφορες προτάσεις, χωρίς βέβαια να πει κάπου το “ναι”.

Μία από αυτές ήταν και η πρόταση του Νίκου Κοκλώνη να συμμετέχει στον νέο κύκλο του “Just the 2 of us” που επιστρέφει ανανεωμένο μέσα από τη συχνότητα του Open Beyond. Η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου ΜουτσινάΚαλό Μεσημεράκι” δεν είχε απαντήσει με σιγουριά αν δεχτεί ή όχι την πρόταση. Προς το παρόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή με κοσμήματα και είναι ενθουσιασμένη με αυτό!

Προχθές, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια σε μία από τις βραδινές εξόδους της στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούν η Τάμτα και οι Μέλισσες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο σχήμα και αυτός είναι και ο λόγος που τους επιλέγει ξανά και ξανά για τη διασκέδασή της. Αυτό που προσέξαμε ήταν το ανανεωμένο look στα μαλλιά της που τα σκούρυνε λίγο περισσότερο στο πάνω μέρος, αφήνοντας πίσω της… το απόλυτο ξανθό!

Φορώντας μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και ανανεωμένο hair look. λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διασκέδασε μαζί με την παρέα της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πόζαρε με χαρά στον φωτογραφικό φακό που την εντόπισε εκεί.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More