Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρήκε το νέο dream job της! [video]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βρήκε το νέο dream job της! [video] | tlife.gr

Ένα χαλαρό και ξεκούραστο καλοκαίρι με πολλές βόλτες και βουτιές στα γαλανά νερά του Αιγαίου απόλαυσε φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επιστρέφει στην καθημερινότητά της με πολύ όρεξη και φυσικά… πολύ χιούμορ! Η queen Dina που τελικά σχεδίασε όπως ήθελε την πρώτη της συλλογή με μαγιό, μας αποκάλυψε τώρα το dream job της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αν θα βρεθεί στους τηλεοπτικούς δέκτες τη φετινή σεζόν, απολαμβάνει ήρεμη τις βόλτες της στα νότια προάστια και δεν χάνει πια κοσμικό event. Χθες μάλιστα βρέθηκε –υπέρλαμπρη- στο γάμο ενός φιλικού ζευγαριού μαζί με την κολλητή της και εξομολογήθηκε πως αυτό που θα ήθελε να κάνει ως μελλοντική δουλειά είναι… να δίνει συμβουλές για ρούχα για βαφτίσεις και γάμους.

Έχοντας κάνει το τελευταίο διάστημα tour σε τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις, η όμορφη Κωνσταντίνα αποφάσισε να ασχοληθεί και με το στιλιστικό κομμάτι του θέματος. Η ίδια έκανε την αποκάλυψε μέσα από το Instagram story της με πολύ χιούμορ, αλλά… ποιος ξέρει αν στο μέλλον δεν θα καταπιαστεί και με κάτι τέτοιο;

To video της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το γάμο!

READ more