Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Χωρίς ρετούς σε παραλία της Μυκόνου! [pics]

Τον ήλιο και τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά απόλαυσε φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με το παραπάνω μάλιστα. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει κλείσει ακόμη με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό για τη φετινή χρονιά, δεν έκατσε όμως να σκάσει και αφοσιώθηκε στη νέα συλλογή μαγιό που σχεδίασε και προώθησε και φυσικά στις διακοπές της.

Εκτός από τη γενέτειρά της, μάλιστα (που είναι πάντα στους καλοκαιρινούς προορισμούς της) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε tour στα ελληνικά νησιά και απόλαυσε τις τελευταίες βουτιές της στη Μύκονο.

Μόλις πριν μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απολαμβάνει τις βουτιές της σε πολυσύχναστη παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού. Οι χυμώδεις καμπύλες της παρουσιάστριας μαγνήτισαν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα και το ολόσωμο μαγιό της παρουσιάστριας αναδείκνυε το σέξι κορμί της! Η Κωνσταντίνα διαθέτει ένα curvy σώμα – «φωτιά» και δεν ακολουθεί το σύνηθες πρότυπο ομορφιάς που θέλει τις γυναίκες skinny. Το σίγουρο είναι ότι της ταιριάζει υπέροχα!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς ρετούς στην παραλία!

Read More

And More