Κωνσταντίνος – Α. Μαρία: Γιόρτασαν την 47η επέτειό τους στο Πόρτο Χέλι!

Στα μέσα του Σεπτέμβρη ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία γιόρτασαν στο Πόρτο Χέλι την 47η επέτειο του γάμου τους και μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και τα παιδιά τους. Οι δυο τους ανέφεραν πως ο πετυχημένος γάμος χρειάζεται υπομονή και μίλησαν για τις φετινές διακοπές τους στην Ελλάδα.
“Το μυστικό ενός πετυχημένου γάμου είναι η υπομονή. Θέλει δουλειά ο γάμος, όπως και οι σχέσεις. Εμείς είμαστε μια χαρά μεταξύ μας. Είμαστε ευτυχισμένοι”, δήλωσε η Άννα Μαρία στην “Real Life”.

Για τις διακοπές τους στην Ελλάδα και στο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δήλωσε: “Στην Ελλάδα περνάμε πάντα υπέροχα. Αγαπάμε τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, γι’ αυτό περνάμε τις διακοπές μας εδώ”, ενώ η Άννα Μαρία πρόσθεσε: “Κάθε φορά που ερχόμαστε στο Πόρτο Χέλι περνάμε πολύ όμορφα. Δεν ξεχωρίζω τίποτα, μου αρέσουν τα πάντα”.

Ακόμη, πέρα από την επέτειό τους που την γιόρτασαν στις 18 Σεπτέμβρη στο Πόρτο Χέλι, ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία συμμετείχαν στο διεθνή αγώνα κλασσικών σκαφών στις Σπέτσες, όπου η Άννα Μαρία βρέθηκε στο τιμόνι του καϊκιού.

Τέλος, όσον αφορά τα παιδιά τους, οι δυο τους ανέφεραν ότι μόλις επιστρέψουν στο Λονδίνο θα γιορτάσουν με τον Νικόλαο και την Τατιάνα τα γενέθλια του γιού τους, ενώ δήλωσαν πολύ χαρούμενοι με τα επαγγελματικά βήματα της Θεοδώρας στην Αμερική.

Read More

And More