Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η σύζυγός μιλάει για την υγεία του – «Πονάει πολύ. Έχει ακόμα τρία χειρουργεία να κάνει…»

Μια ημέρα μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο κεφάλι, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στην εφημερίδα «OΝ time» και τη Σπυριδούλα Τριάντου για τον Γολγοθά που βιώνει η οικογένειά τους τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

«Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας… Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί» εξήγησε η Εβελίνα Βαρσάμη, ενώ τόνισε πως ο σύζυγός της γνωρίζει την κατάστασή του.

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε: «Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε».

Όσο για τον γιο τους, Αλέξανδρο, ανέφερε: «Καταλαβαίνει πια τα πάντα το παιδί, άλλωστε είναι 8,5 χρονών. Και ο μικρός χαίρεται κάθε φορά που βλέπει μια βελτίωση του πατέρα του».

Αυτό που η Εβελίνα Βαρσάμη δε θα ξεχάσει ποτέ είναι «το πρώτο χαμόγελο του Κωνσταντίνου. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χαμογέλασε, μόλις είδε τον γιο του πρώτη φορά», σχολίασε συγκινημένη.

Read More

And More