Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Όλη η αλήθεια για το σοκαριστικό τροχαίο [vid]

Ώρες αγωνίας για τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη που το πρωί της Παραμονής των Χριστουγέννων είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Γυρίζοντας από νυχτερινή διασκέδαση, ο παρουσιαστής στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα λεωφορείο, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Tatiana Live, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στις 6 μίση το πρωί της Κυριακής κατέβαινε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τη μηχανή του, όταν είδε μπροστά του ένα υπηρεσιακό λεωφορείο, το οποίο κινήθηκε στα δεξιά για να μπει στον παράδρομο. Υπήρξε μια προσπάθεια από τον παρουσιαστή να προσπεράσει το λεωφορείο, χωρίς οι αξιωματικοί της τροχαία να μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά πως προσπάθησε να περάσει το λεωφορείο από τα αριστερά ή ήρθε σε επαφή για να αποφύγει την κίνηση του λεωφορείο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Θεοδόσης Πάνου: “Υπήρξε επαφή με το λεωφορείο και εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα -βρέθηκε 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημα του- και υπέστη το κρανιο – εγκεφαλικό κάταγμα. Το πλέον πιθανό είναι ότι δεν φορούσε κράνος, εξ’ ου και το κάταγμα στο κεφάλι που φέρει και είναι το πλέον επικίνδυνο”.

Μετά το σοβαρό τροχαίο, ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, υπεβλήθη σε 8ωρο χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή είναι η σύζυγός του, ο γιος του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα, που προσεύχονται να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή!

Read More

And More