Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τρυφερό φιλί της συζύγου του μετά το σοβαρό χειρουργείο!

Χαμόγελα χαράς έχουν σχηματιστεί τα τελευταία 24ώρα στα αγαπημένα πρόσωπα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που υποβλήθηκε σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και βγήκε νικητής. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης που μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από περίπου 2,5 χρόνια ζει τον δικό του Γολγοθά φαίνεται να βλέπει μια αχτίδα ελπίδας μετά τα τελευταία νέα για την υγεία του.

Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη την Πέμπτη σε μια επέμβαση που ονομάζεται κρανιοπλαστική, όπου επρόκειτο να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Γιατρέ μου Κώστας Βλάχος, σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου για άλλη μια φορά μας απέδειξες πόσο δυνατός είσαι!», έγραψε μετά το επιτυχημένο χειρουργείο η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσαμή και ακολούθησε μια ακόμη ανάρτηση, όπου ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον ορθοπεδικό μας, Νικόλαο Δρη, για την επιτυχημένη εγχείρηση στους αχίλλειους τένοντες του Κωνσταντίνου που τον βοήθησαν να ορθοστατήσει!».

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά το σοβαρό χειρουργείο και ενώ βρίσκεται στην ανάρρωση, η Εβελίνα Βαρσαμή ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με ένα φιλί στον σύζυγό της μέσα από το νοσοκομείο.

«Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, ότι μια ημέρα μετά το κρίσιμο χειρουργείο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στο κεφάλι, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η Εβελίνα Βαρσάμη μίλησε στην εφημερίδα «OΝ time» και τη Σπυριδούλα Τριάντου για τον Γολγοθά που βιώνει η οικογένειά τους τα τελευταία δυόμισι χρόνια.

«Πήγε καλά αυτή τη φορά. Βέβαια πονάει πολύ και τον πόνο αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς που είμαστε καλά… Χρειάζεται υπομονή και κουράγιο… Έχουμε κι άλλα χειρουργεία, τρία ακόμη. Ένα για τα μάτια, ένα στο μέτωπο και ένα στο χέρι. Δεν τελειώσαμε εδώ, έχουμε δρόμο μπροστά μας… Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε από το μηδέν. Κυριολεκτικά. Δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Τώρα τουλάχιστον μπορεί να φάει. Όμως ακόμη και σήμερα, μετά από δυόμιση χρόνια, χρειάζεται άνθρωπο δίπλα του 24 ώρες. Δε μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί» εξήγησε η Εβελίνα Βαρσάμη, ενώ τόνισε πως ο σύζυγός της γνωρίζει την κατάστασή του.

Η ίδια, μάλιστα, πρόσθεσε: «Πιστεύω πως γεννήθηκα για να κάνω καλά αυτόν τον άνθρωπο. Όλοι έχουμε έναν σκοπό στη ζωή και εμένα αυτός είναι ο δικός μου. Σίγουρα και εγώ λύγισα, υπήρχαν φορές που έλεγα δεν θα αντέξω, όμως ξαφνικά, από το πουθενά, έβλεπα ένα νεύμα του, μία κίνησή του και έλεγα πόσο δυνατός μπορεί να είναι; Θα το παλέψω και μαζί θα νικήσουμε».

Όσο για τον γιο τους, Αλέξανδρο, ανέφερε: «Καταλαβαίνει πια τα πάντα το παιδί, άλλωστε είναι 8,5 χρονών. Και ο μικρός χαίρεται κάθε φορά που βλέπει μια βελτίωση του πατέρα του».

Αυτό που η Εβελίνα Βαρσάμη δε θα ξεχάσει ποτέ είναι «το πρώτο χαμόγελο του Κωνσταντίνου. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο χαμογέλασε, μόλις είδε τον γιο του πρώτη φορά», σχολίασε συγκινημένη.

Read More

And More