Κωνσταντίνος Αργυρός: Επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα και τραγουδά ως τα… “Ξημερώματα”!

“Φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα βάζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και επιστρέφει ανανεωμένος στο Fantasia. Ύστερα από μια sold out καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επέστρεψε δυναμικά για την χειμερινή σεζόν και έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του τελευταίου του τραγουδιού “Ξημερώματα” που σιγοτραγουδήσαμε όλοι το φετινό καλοκαίρι και έχοντας δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε δυναμικό come back έχοντας στο πλευρό του, τους: Otherview, Josephine και Κωνσταντίνο Κουφό. Μαζί τους και οι 719, Mike, Ανδρομάχη, Μανού και Dj Γιάννης Λάχανος.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο Κωνσταντίνος Αργυρός υπόσχεται διασκέδαση μέχρι τα “Ξημερώματα” στον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην νυχτερινή Αθήνα!

Το κοινό, μάλιστα, έδωσε δυναμικά το παρόν και τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Fantasia, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κρατάει το κέφι στα ύψη με τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Ελένη Φουρέιρα με την παρέα της.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης ΤΑΣΟΥΛΗΣ

Read More

And More