Κωνσταντίνος Δρούλιας: Ξεσπά για δημοσίευμα που τον θέλει να πήρε μέρος σε “κολασμένο” πάρτι σε ναό της Μυκόνου!

Εξοργισμένος με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο συμμετείχε σε πάρτι οργίων με 250 καλεσμένους, που πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία στην Άνω Μερά της Μυκόνου, το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαΐου, είναι ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης και μέλος των Droulias Brothers, το απόγευμα της Τρίτης, ανήρτησε στο σχετικό δημοσίευμα στον προσωπικό του λογαριασμό διαψεύδοντας την κάθε ανάμειξή του στο προκλητικό αυτό πάρτυ, ενώ ανακοίνωσε δημόσια ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας, αλλά και σε όποιο μέσο το αναπαράγει.

“Το σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας που με εμφανίζει να πρωταγωνιστώ σε πάρτυ οργίων εντός ναού σε ότι αφορά προσωπικά εμένα το χαρακτηρίζω ψευδές και Υποβολιμαίο καθώς δεν συμμετείχα σε καμία τέτοια κοινωνική εκδήλωση!!

Η εμπλοκή του ονόματός μου στο συγκεκριμένο δημοσίευμα θεωρώ ότι με πλήττει επαγγελματικά και ηθικά, καθώς με εμφανίζει έμμεσος πλην σαφώς να συμμετέχω σε ένα πάρτυ εν μέσω πανδημίας και να μην σέβομαι ούτε τους κανόνες για την διασπορά του κορονοϊού που έχει επιβάλει η πολιτεία αλλά ούτε σέβομαι κάθε ιερό και όσιο εντός λατρευτικού χώρου!! Αν είναι δυνατόν να με εμφανίζει να συμμετέχω σε ένα «πάρτυ οργίων» εντός Ναού που με την καλλιτεχνική μου παρουσία διεγείρω τα νεαρά πλήθη με αποτέλεσμα ορισμένες από τις συμμετέχουσες να κάνουν στριπτίζ.!! Και όλα αυτά τα ανήκουστα ενώ εγώ προσωπικά την ώρα που υποτίθεται πρωταγωνιστούσα στα όργια ήμουν στην αγκαλιά του Μορφέα εντός της πατρικής μου οικείας!!

«Αιδώς αργείοι». Και σε λαϊκά ΝΤΡΟΠΗ ως έκτου η εμπλοκή του ονόματος μου περί της φυσικής μου παρουσίας στο συγκεκριμένο πάρτι των οργίων εντός Ναού στην Μύκονο το θεωρώ ποινικά κολάσιμο και θα στραφώ νομικά εναντίων της εν λόγου εφημερίδας εάν δεν κάνει επανόρθωση καθώς και σε οποιοδήποτε άλλον συνεχίζει να αναπαράγει το ψευδές αυτό δημοσίευμα‼️

Υ.Γ : Επισυνάπτω αυτές τις φωτογραφίες για του λόγου το αληθές η αριστερή είναι από 30/4/19 δημοσιοποιημένη στο TLife και χρησιμοποιήθηκε στο σημερινό άρθρο στην εφημερίδα ως τωρινή!!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More