Κωνσταντίνος Δρούλιας: Πατέρας για πρώτη φορά – Η φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έγινε για πρώτη φορά πατέρας και η ευτυχία του είναι απερίγραπτη! Η σύντροφός του έφερε στον κόσμο την περασμένη Τετάρτη 8/3 ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η σχέση τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Δρούλιας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του, στην αγκαλιά του.

«8/3/23. Καλώς ήλθες στην ζωή μας μικρή μου πριγκίπισσα, να είσαι γεμάτη τύχη και υγεία. Μια νέα ζωή μια νέα αρχή ο κόσμος ξανά αρχίζει! @kalmantes Ευχαριστούμε για όλα. Στα μάτια κάθε νεογέννητου βλέπεις Ελπίδα, Ζωή Α… και το πιο σημαντικό βλέπεις και κάτι που μας έμεινε από τον παράδεισο, τα Μάτια του…» έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

«Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα, δεν σου κρύβω ότι είναι κάτι που εύχομαι σε όλους να το νιώσουν. Σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γονείς. Μαμά και μπαμπάς γίνονται και άνθρωποι που δυστυχώς βλέπουμε στην κοινωνία μας ότι δεν θα έπρεπε να γίνουν γονείς. Εύχομαι ολόψυχα σε όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδάκι να τους το χαρίσει ο Θεός. Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα. Δεν το έχουμε ξαναζήσει. Είναι όπως ερωτευόμασταν πιτσιρικάδες, είναι δεκαπλάσιο συναίσθημα» είχε εξομολογηθεί ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στο TLIFE.

Να σας ζήσει!

Read More

And More