Αποκλειστικό

Κωνσταντίνος Γαβαλάς: Παντρεύεται και βαπτίζει τον γιο του ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» – Το προσκλητήριο

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η σημερινή ημέρα για τον ηθοποιός Κωνσταντίνο Γαβαλά και την σύντροφό του – επίσης ηθοποιός – Ελευθερία Κοντογιώργη.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης και τον περασμένο Δεκέμβριο υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ παράλληλα θα κάνουν και την βάπτιση του παιδιού τους το οποίο θα πάρει το όνομα Ερμής.

Τα δυο μυστήρια πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα και όπως θα δεις στο προσκλητήριο του ζευγαριού που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE το όνομα που θα πάρει ο γιους τους είναι Ερμής ενώ νονοί θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης και η καλή τους φίλη Μελίνα Τσιμπρακλίδη.

Όσο για τους κουμπάρους στον γάμο, θα είναι οι φίλοι τους Μάριος Ψαράκης και Άννα Μαρία Γαβρίλη.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή ενώ έχουν συνυπάρξει και θεατρικά στην παράσταση “Οθέλλος”. 

Αυτή την περίοδο ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου.

Read More

And More