Κωνσταντίνος Καζάκος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, το Κόκκινο Ποτάμι που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, έρχεται τη νέα σε σεζόν με τα συγκλονιστικά επεισόδια να προβάλλονται μία μέρα την εβδομάδα. Ο νέος κύκλος της σειράς πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες μέρες γι’ αυτό και το βράδυ της Τετάρτης 28/9 πραγματοποιήθηκε η προβολή του πρώτου επεισοδίου για τους δημοσιογράφους.

Εκεί βρέθηκαν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού μετά τον θάνατο του πατέρα του, του σπουδαίου Κώστα Καζάκου ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες μετά, πραγματοποιήθηκε μια τελετή στη μνήμη του όπου εκεί εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος φανερά συγκινημένος έχοντας τα δυο του παιδιά στο πλευρό του. Ο ηθοποιός που ήταν πολύ δεμένος με τον πατέρα του, όλες αυτές τις μέρες απέφυγε να κάνει την οποιαδήποτε άλλη εμφάνιση αλλά και δήλωση στις κάμερες. 

Δε θα μπορούσε όμως να λείπει από την επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς που θα πρωταγωνιστεί. Έτσι λοιπόν έδωσε το παρόν και συνομίλησε με όσους τον πλησίασαν. 

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE βρέθηκε εκεί και εξασφάλισε μερικές εικόνες του ηθοποιού.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day για την απώλεια του πατέρα του:

«Αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή. Είναι πράγματα που δεν αποφεύγονται, πονάνε, τρως τη σφαλιάρα, σηκώνεσαι πάλι και συνεχίζεις», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More