Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Νέα αρχή για χάρη του γιου τους

Μαζί ξανά για χάρη του παιδιού. Ο λόγος για τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο και τη fashion director Ιωάννα Μαρτζούκου, καθώς μετά τον οριστικό χωρισμό του ηθοποιού από τη χορεύτρια Βασιλική Μακρή οι σχέσεις τους όχι μόνο αποκαταστάθηκαν, αλλά πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στο ιστορικό θέατρο «Τζένη Καρέζη», στην οδό Ακαδημίας, μαζί με το μοναχογιό τους Ιάσονα προκειμένου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Το δεντρόπαιδο» της βραβευμένης θεατρικής συγγραφέα Μισέλ Ριμλ.

Το έργο μιλά για την προστασία του περιβάλλοντος, την κλιματική αλλαγή, τον υπερκαταναλωτισμό, τις οικογενειακές σχέσεις, την αξία της φιλίας, τη σημασίας της ομαδικής δουλειάς και της επικοινωνίας, την πίστη στις αξίες και την αντιμετώπιση των προσωπικών μας φόβων. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία της παράστασης έχει η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Καζάκου, Τζένη Κόλλια. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πλέον άριστες σχέσεις και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν πράγματα οικογενειακώς για το καλό του γιου τους Ιάσονα, καθώς θα τους ενώνει πάντα η αγάπη για το παιδί τους.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαρτζούκου ανέβασε post στο Ιnstagram με μια συγκινητική φωτογραφία με το γιο της να κοιτάει το πορτρέτο της γιαγιάς του Τζένης Καρέζη, με τα χέρια σηκωμένα, σαν να πηγαίνει να την αγκαλιάσει. Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος πόσταρε κι εκείνος μια αντίστοιχης αισθητικής φωτογραφία, με τον ίδιο και το γιο του κάτω από το πορτρέτο του Κώστα Καζάκου, γράφοντας στη λεζάντα «τρεις γενιές Καζάκοι».

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε για την «ΟΝ time» με την Ιωάννα Μαρτζούκου. «Ο Κωνσταντίνος είναι ο μπαμπάς μας. Πάντα θα μας συνδέει η αγάπη μας για το υπέροχο και χαρισματικό παιδί που κάναμε μαζί» είπε.

«Έχω προχωρήσει τη ζωή μου»

Ωστόσο, σε ερώτηση αν υπάρχει σενάριο επανασύνδεσης, η Ιωάννα Μαρτζούκου απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Άλλωστε, εδώ και αρκετό διάστημα και αφότου φυσικά βγήκε το διαζύγιό μας από τον Κωνσταντίνο, έχω προχωρήσει τη ζωή μου έπειτα από αρκετό καιρό. Είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα».

Η Ιωάννα Μαρτζούκου, εκτός από fashion director, πλέον ασχολείται και με τον χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Από Σμύρνη Σαλονίκη», στο πλευρό της Μιμής Ντενίση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ιωάννα Μαρτζούκου διατηρεί άριστες σχέσεις με όλη την οικογένεια Καζάκου, καθώς είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό της, ο οποίος μετά το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο τη στήριξε σαν πατέρας της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164