Κωνσταντίνος Καζάκος: Πρεμιέρα στην «Όμορφη πόλη» με τη σύζυγό του και την κόρη του στο πλευρό του! [pics]

Μισό και πλέον αιώνα μετά το πρώτο ανέβασμα της θρυλικής παράστασης, το καλοκαίρι του 1962, η «Όμορφη πόλη» αναβιώνει στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών από τις 17 έως τις 30 Ιανουαρίου 2020. Με άξονα-μύθο τις γνωστές μελωδίες του μεγάλου μας μουσουργού και την ποίησή του για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης δημιουργεί και παρουσιάζει μια σύγχρονη «Όμορφη πόλη» του 2020, μια μοναδική θεατρική-μουσική υπερπαραγωγή, μια ωδή στον μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Ανάμεσα στους καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς και καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην θρυλική παράσταση βρίσκεται και ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό του πατέρα του Κώστα Καζάκου και νιώθει ιδιαίτερη τιμή και χαρά γι’ αυτό. Φυσικά από το πλευρό του στη χθεσινή πρεμιέρα της παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής δεν γινόταν να λείψουν η πανέμορφη σύζυγός του, Ιωάννα Μαρτζούκου αλλά και η κούκλα κόρη του από τον γάμο του με την Τάνια Τρύπη, Τζένη Καζάκου.

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν τον Κωνσταντίνο Καζάκο σε μια άκρως ξεχωριστή ερμηνεία και στο τέλος συγκινημένες τον καταχειροκρότησαν!

Δες φωτογραφίες:

Ιωάννα Μαρτζούκου – Δημήτρης Μπάσης – Ελένη Τώρου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More