Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας – Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέλαβε ένα πολύ σημαντικό αξίωμα στην νέα κυβέρνηση της χώρας μας με τη Νέα Δημοκρατία, ως Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ωστόσο το σημαντικότερο στη ζωή του 36χρονου πολιτικού είναι αναμφισβήτητα η οικογένειά του. Με τη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού είναι ζευγάρι από το 2015, ενώ το 2020 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή στην Κύθνο.

Τον Αύγουστο του 2022, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η σύζυγός του έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καθώς υποδέχτηκαν στη ζωή την μονάκριβη κόρη τους. Ο ερχομός της επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον μεγάλο έρωτά τους!

«Το πιο ωραίο συναίσθημα στον κόσμο… Καλώς ήρθες στη ζωή μας μικρούλα. Σε ευχαριστώ για αυτό που με έκανες να νιώσω. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα σου που 9 μήνες σε μεγάλωσε στην κοιλιά της με τόση αγάπη και σε έφερε στην αγκαλιά μας» είχε γράψει στα social media ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

«Η κόρη μας, μας κάνει τόσο χαρούμενους που αυτή την χαρά θέλω να την μοιραστώ και με άλλα παιδιά στην ηλικία μας, τα οποία μπορεί να θέλουν να γίνουν γονείς. Είναι μια στιγμή, η οποία για πρώτη φορά στη ζωή μου με κάνει να αισθάνομαι τόσο μεγάλη πληρότητα. Δεν περίμενα να το νιώσω ποτέ, όταν γυρνάω σπίτι το βράδυ νιώθω ευτυχία. Αυτές τις ημέρες μου λείπει η κόρη μου, όλο τον υπόλοιπο καιρό περνάω χρόνο μαζί της, αναλαμβάνω πολλά από τα καθήκοντα» είχε εξομολογηθεί για την πατρότητα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Η γυναίκα μου βάζει τεράστια πλάτη σε όλο αυτό. Είναι απόλυτα το στήριγμά μου και παρόλο που στην αρχή όταν της ανακοίνωσα ότι θέλω να κατέβω για βουλευτής εκείνη μου έλεγε “αυτός ο χώρος είναι εντελώς σάπιος, μην πας εκεί, θα φθαρείς, θα γίνεις μια από τα ίδια” για αυτό και προσπαθώ καθημερινά και σε εκείνη να αποδείξω ότι δεν είμαι έτσι. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η Ελένη δεν θα σας δει, γιατί επέστρεψε στην δουλειά της. Είναι δικηγόρος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία» είχε αναφέρει επίσης ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη γυναίκα της ζωής του, Ελένη Αθερινού.

Φυσικά από τη χθεσινή σημαντική ημέρα για τον 36χρονο πολιτικό δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης μαζί με τη σύζυγό του και την 10 μηνών κόρη τους.

«Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και μας στέλνει μαζί με τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε ένα υπουργείο στο οποίο έχει μπει πολύ υψηλά ο πήχης. Κι εμείς τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μιλήσει η δουλειά μας και οι πράξεις μας. Ευχαριστούμε πολύ» ανέφερε στις κάμερες ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Instagram

Read More

And More