Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Ο γάμος του βουλευτή στην Κύθνο! Αποκλειστικές φωτογραφίες

O Κωνσταντίνος Κυρανάκης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του Ελένη Αθερινού πριν από λίγα 24ωρα στην Κύθνο. Στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, ο γνωστός βουλευτής της ΝΔ, σε ένα γραφικό εκκλησάκι παντρεύτηκε με την αγαπημένη του, την ωραία Ελένη της καρδιάς του, παρουσία λιγοστών καλεσμένων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην Κύθνο με καΐκι λάμποντας μέσα στο ολόλευκο νυφικό της.
Ο 33χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η 35χρονη δικηγόρος επέλεξαν το νησί της Κύθνου καθώς  είχε γίνει ο αγαπημένος προορισμός τα τελευταία χρόνια αφού το επισκέπτονταν κατά τη διάρκεια των κοινών τους διακοπών από την στιγμή που έγιναν ζευγάρι. Αγαπημένη βόλτα στο νησί, η επίσκεψη στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη το οποίο βρίσκεται σε έναν βράχο ψηλά, η πρόσβαση σε αυτό γίνεται μόνο πεζή και η θέα είναι άκρως μαγευτική.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης γνώρισε την Ελένη Αθερινού πριν από 5 χρόνια. Εκείνη εργάζεται ως δικηγόρος σε ναυτιλιακή εταιρία και κατάγεται από το ακριτικό Καστελόριζο. Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν συμφοιτητές στην ίδια σχολή σπουδάζοντας στη Νομική Αθηνών. Το 2015 έγινε η γνωριμία τους. Η έλξη, η αμοιβαία συμπάθεια που υπήρξε από την πρώτη στιγμή της συνάντησής τους, αλλά και τα κοινά ενδιαφέροντα ένωσαν τους δύο νέους με τη σχέση τους να εξελίσσεται σε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα ο οποίος επισφραγίστηκε πριν από λίγες μέρες στα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο μυστήριο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και παρευρέθηκαν μόνο στενοί συγγενείς. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με την σύζυγο όλα αυτά τα χρόνια που επισκέπτονται το νησί έχτισαν φιλικές σχέσεις με τους κατοίκους της Κύθνου  οι οποίοι βοήθησαν στην προετοιμασία του γάμου. Ο στολισμός του ναού έγινε από ντόπιους επιχειρηματίες ενώ  τα κεράσματα ήταν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα του νησιού.

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από το άλμπουμ του γάμου του!

Read More

And More