Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η σπάνια αναφορά στον γιο του και η παρουσίαση του Survivor – «Έλεγα ότι τελείωσα από τη μυθοπλασία»

Πριν λίγες ημέρες, έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ANT1 το νέο παιχνίδι μυστηρίου “Προδότες” με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Με αφορμή αυτόν τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας 12/6 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή λέγοντας πως έτυχε να μη βρίσκεται στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια καθώς, όπως είπε, παρότι χτυπούσε το τηλέφωνό του, εκείνος έκανε άλλα πράγματα.

«Όταν μου έγινε πέρυσι πρόταση για τη σειρά “Γιατρός” που θα παιχτεί του χρόνου στον Alpha δέχτηκα αμέσως, το ίδιο έγινε και με τους “Προδότες” στον ΑΝΤ1. Αν οι “Προδότες” συνεχιστούν θα είμαι και στα δυο, δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, δεν το έχω συζητήσει με τα δυο κανάλια, δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό» αποκάλυψε για τα σχέδια που έχει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Το Survivor και η γνωριμία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

«Το 2006 παρουσίασα το Survivor με μεγάλη χαρά. Είχα περάσει πολλά χρόνια κλεισμένος μέσα σε ένα θέατρο, δεν είχα ταξιδέψει καθόλου οπότε, το είδα σαν ένα μεγάλο δώρο…. Τους Προδότες τους έκανα γιατί είναι ένα εξαιρετικά καλό τηλεοπτικό προϊόν. Από τη στιγμή που με ενδιαφέρει να δω κάτι σαν θεατής, μπορώ και να το κάνω» είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την περίοδο που παρουσίαζε το Survivor και συνέχισε μιλώντας για τη γνωριμία του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Με τον Ατζούν ήμασταν συμπαρουσιαστές στο Survivor. Το ευχαριστιόμουν πάρα πολύ. Δοκίμαζα τα αγωνίσματα που έπαιζαν οι παίκτες, μου άρεσε πάρα πολύ… Υπάρχουν σε όλα τα είδη καλά και κακά δείγματα» είπε.

«Στα γυρίσματα για τους “Προδότες” τους έλεγα ότι εγώ τελείωσα από τη μυθοπλασία… Ο ρόλος του παρουσιαστή στους Προδότες δεν είναι σαν του Survivor ή άλλων παιχνιδιών, έχει κάτι από τη μυθοπλασία» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η προδοσία στη ζωή του

«Σε έναν ανθρώπινο βαθμό έχω προδοθεί. Είναι βαριά λέξη όμως η προδοσία. Υποθέτω πως και για μένα θα μπορούσαν άνθρωποι να πουν ότι τους έχω προδώσει…. Έχω από παιδί ένα χαρακτηριστικό, είμαι πάρα πολύ εύπιστος. Μπορείς να με κοροϊδέψεις πάρα πολύ εύκολα…Δε θα μπορούσαμε να ζήσουμε τη ζωή μας, αν δεν είχαμε την τάση να πιστεύουμε ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για την προδοσία της ζωής του.

Το ημερολόγιο που κρατά από το 1987 

Ακόμη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρθηκε και στο ημερολόγιό του, το οποίο κρατά από το 1987 και τον βοηθά να παρακολουθεί την πορεία της ζωής του.

«Υπάρχει ένα πολύ γνωστό τραγούδι που λέει, “Εδώ στου δρόμου τα μισά, έφτασε η ώρα να το πω, άλλα είναι εκείνα που αγαπώ, αλλού για αλλού ξεκίνησα”.  Στα 53 μου αισθάνομαι ότι δεν ξεκίνησα για αλλού, αυτό που είμαι είναι αυτό για το οποίο ξεκίνησα την πορεία μου. Δε μιλάω μόνο για τη δουλειά αλλά γενικότερα σαν άνθρωπος…

Το ημερολόγιό μου αν το διαβάσεις θα μάθεις πάρα πολλά, το κρατάω από το 1987 αλλά το κρατάω για μένα, δε το έχει διαβάσει κανείς. Με βοηθάει να έχω μια αίσθηση της διαδρομής της ζωής μου. Επιστρέφω να το διαβάσω… Έχει ενδιαφέρον να το κάνει κανείς για τον εαυτό του, μπορείς να παρακολουθήσεις τα λάθη σου» είπε. 

Η σπάνια αναφορά στον γιο του

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε και μια σπάνια αναφορά στον γιο του, που πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 18 του χρόνια. 

«Προσφάτως ο γιος μου έγινε 18 χρονών… Θέλει να γίνει γιατρός. Το μόνο που θα ήθελα να αποφύγω θα ήταν ένα παιδί που γοητεύεται από τη δουλειά των γονιών του και όχι επειδή το αγαπάει. Δεν είναι μια δουλειά που την κάνεις επειδή την κάνουν οι γονείς σου» είπε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164