Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η βόλτα με τον σκύλο και τα μηνύματα αισιοδοξίας!

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι λόγω κορονοϊού και καραντίνας, οι καλλιτέχνες όμως δεν χάνουν το χιούμορ και την αισιοδοξία τους. Ο λόγος αυτήν τη φορά για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη που φυσικά και έχει δει την καθημερινότητά του να αλλάζει ολοκληρωτικά, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκη μένει φυσικά σπίτι, αλλά χθες βγήκε βόλτα με τον σκύλο του και ανέβασε μια φωτογραφία στα social media γράφοντας χαρακτηριστικά: Κ»αλό μήνα! Μετακίνηση 6, με ηθικόν ακμαιότατον. (Μη βγάλετε επιπόλαια συμπεράσματα ούτε από την ταμπέλα, ούτε απ’ το πεσμένο 13, ούτε από το βλέμμα του τρελού.) Κρατάμε γερά!».

Ο ίδιος ωστόσο, έχει κάνει αντίστοιχες δημοσιεύσεις τις προηγούμενες μέρες γράφοντας χαρακτηριστικά: «(Σε πείσμα των καιρών, ενάντια στην πανδημία, αδιάφορες για κάθε κρίση των ανθρώπων, ό,τι κι αν γίνεται εδώ κάτω) οι αχλαδιές ανθίζουν».

Ενώ, προηγήθηκε και μια ακόμη φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα: «Υπό το πρίσμα των ημερών, αυτή δεν είναι η Γη. Είναι μια ομαδική, οικογενειακή φωτογραφία».

Read More

And More