Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η πρωινή βόλτα με τη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Χρυσή Βαρδινογιάννη, οι οποίοι μετρούν περίπου δύο χρόνια κοινής πορείας και είναι ευτυχισμένοι μαζί! Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφεύγουν να μιλούν για την προσωπική ζωή τους, αφού θέλει τα Μέσα να ασχολούνται μόνο με το έργο του. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει το ζευγάρι σε διάφορες δημόσιες εξόδους.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Χρυσή Βαρδινογιάννη κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί οι υποχρεώσεις τους να είναι πολλές, όμως τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η σύντροφός του προσπαθούν να τακτοποιούν τις εκρεμμότητές τους και να κάνουν πράγματα μαζί.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, οι δυο τους βρίσκονται στη μηχανή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο Κολωνάκι. Λίγη ώρα αργότερα, η Χρυσή Βαρδινογιάννη αποβιβάζεται από τη μηχανή, αποχαιρετά τον καλό της και κατευθύνεται προς τις δουλειές της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164