Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

Στα καλύτερά του βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, καθώς όχι μόνο ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Χρυσής Βαρδινογιάννη, αλλά φέτος επιστρέφει και θεατρική, σκηνοθετώντας την υπερπαραγωγή “Τρίτο Στεφάνι” στο θέατρο Παλλάς. Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, ελεύθερος από καλοκαιρινές θεατρικές υποχρεώσεις, έπειτα από πολλά χρόνια, είχε την ευκαιρία να απολαύσει διακοπές διαρκείας τόσο με την καλλονή σύντροφό του, όσο και με τον γιο του, Γιώργο-Ίκαρο.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, όταν ανέβασε τον “Οιδίποδα Τύραννο” στην Επίδαυρο, δεν είχε πάρει ανάσα από τον θεατρικό του… μαραθώνιο. Φέτος, δεν ήθελε να κάνει απολύτως τίποτα, για να ξεκουραστεί και να χαρεί στιγμές ξεγνοιασιάς.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Ζουν έναν έρωτα χωρίς συμβάσεις! [pics] | tlife.gr

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε την ευκαιρία να περάσει ποιοτικό χρόνο με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, χωρίς άγχος για τα φωτογραφικά φλας. Μοναδική εξαίρεση, η πρεμιέρα της παράστασης “Πέρσες”, όπου έδωσαν μαζί το παρόν και απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους χαλαροί και άνετοι.

Μπορεί να πέρασε ένα άκρως ιδανικό καλοκαίρι με το κορίτσι του, ωστόσο ο γνωστός σκηνοθέτης έχει επιστρέψει για τα καλά στις θεατρικές του υποχρεώσεις, αφού το “Τρίτο Στεφάνι” ξεκίνησε πρόβες. Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 10 Οκτωβρίου στο Παλλάς.

Read More

And More