Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο για το ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE

Μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 28/9 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία του Μίνωα Μάτσα, που ήταν αφιερωμένη στα έργα του – ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε- η οποία δόθηκε στο Ηρώδειο.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη είναι ζευγάρι από το 2018 ωστόσο, να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι φορές που τους βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

«Ζω σαν παντρεμένος. Έχω τρία παιδιά στο σπίτι… με τη συγκεκριμένη γυναικά που είμαι στη ζωή θα ήταν μεγάλη μου χαρά να βιώσω ξανά την πατρότητα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε μια από τις σπάνιες αναφορές στην προσωπική του ζωή. 

Ο φακός του TLIFE που βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Πέμπτης 28/9, εξασφάλισε τα κοινά στιγμιότυπα του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη που παρακολούθησαν τη συναυλία από τις πρώτες θέσεις.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164